Samenwerking Innovation Booster en D&B Eventmarketing

By 22 december 2016Updates

De Innovatie Booster: Transformaties die Raken. Een samenwerking tussen D&B Eventmarketing en Innovation Booster

Interviewee: Femke Ramaker, Creatief directeur D&B

Waarom zijn events binnen organisaties zo belangrijk? 

Wij geloven in de kracht van events. Van alle communicatiemiddelen is een event het meest effectieve middel: het is live, 3D, face-to-face en prikkelt al je zintuigen. Het is hét moment waarop mensen samenkomen. Wij geloven in die beleving.

Hoe spelen jullie daarop in?
Al 33 jaar maken we events die raken en verbinden. Wij willen mensen in beweging brengen. Wij helpen organisaties hun ambities en doelstellingen te realiseren. Daarom ontwikkelen wij impactvolle evenementenconcepten en eventcampagnes.

En waarin werken jullie samen met IB?
Wij zijn er van overtuigd dat de expertise van Innovationbooster op het gebied van innovatie onze opdrachtgevers kan helpen in de transformatiefase waarin zij momenteel verkeren. In de samenwerking met IB kunnen wij een strategisch traject aanbieden waarin de innovatieve ontwikkelingen in het bedrijf doorleefd kunnen worden tijdens (bestaande) eventmomenten.

Tipje van de sluier over jullie methodiek? 

Events geven een boost aan je ambitie. ‘Boosten’ is de energie die mensen in beweging brengt. Die energie creëren wij in elk eventconcept. Daarnaast geloven wij in het betrekken van de deelnemers op verschillende momenten. Een eenmalig event krijgt meer betekenis als het onderdeel uitmaakt van een grotere, strategische boodschap.

Benieuwd naar wat Anthony hier over te zeggen heeft? Klik dan hier.

Smaakt het naar meer? Download dan nu de gratis innovatiebooster en laat je inspireren door onze nieuwste ‘Pink Paper’!